abcseo

abcseo

abcseo

abcseo

  • ۰
  • ۰

پنیر خامه ای

 پنیر ماسکارپونه

 

خامه پاستوریزه 1 لیوان  .  سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری

 

پنیر خامه ای

 

طرز تهیه : داخل قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و کاسه ای را روی حرارت بخار آب قرار دهید و خامه را داخل ظرف بریزید ( روش بن ماری ) ، دقت کنید حرارت زیر قابلمه کم باشد و آب خیلی ریز بجوشد.

 

بعد از 15 دقیقه استراحت روی بخار آب ، خامه را هم بزنید تا رقیق و یکدست شود ، سرکه را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید تاخامه خودش را بگیرد و غلظت آن مانند فرنی شود ( دقت کنید پیش از اضافه کردن سرکه خامه رقیق و شل شده باشد ).

 

پنیر خامه ای

 

داخل کاسه ای پارچه توری قرار دهید و خامه غلیظ شده را داخل توری بریزید ، روی کاسه را بپوشانید و 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ، پس از این مدت زمان پنیر ماسکارپونه آماده مصرف است.

 

نکته ها : برای تهیه پنیر ماسکارپونه نیازی به خامه فرم گرفته نیست اما پیشنهاد میشود از خامه محلی یا پر چرب استفاده کنید تا پنیر سفت تر و خوشمزه تری داشته باشید.

 

از این پنیر میتوانید به جای خامه فرم گرفته برای تزیین کیک و دسر استفاده کنید ، در اینصورت باید پنیر ماسکارپونه را با مقداری پودر قند شیرین کنید ، این پنیر بدلیل بافت خوبی که دارد به راحتی از ماسوره خارج شده و فرم بهتر و زیباتر از خامه به تزیینات میدهد.

 

  • ۹۵/۰۶/۱۶
  • وحید شریف

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی