abcseo

abcseo

abcseo

abcseo

  • ۰
  • ۰


 

ادویه تاکو

 

پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری  .  پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری  .  پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری

پودر زیره سبز 2 قاشق چایخوری  .  پونه 1/2 قاشق چایخوری  .  فلفل قرمز خرد شده 1 قاشق چایخوری

نمک 2 قاشق چایخوری  .  پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری  .  پودر فلفل سفید 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه : تمام مواد را داخل میکسر بریزید و بزنید تا باهم مخلوط شوند سپس داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 2 – 3 دقیقه ادویه را تفت دهید.

 

پس از تفت دادن ادویه را کناری قرار دهید تا سرد شود سپس ادویه را داخل ظرف دربسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید ( ادویه را در محیطی تاریک و بدون رطوبت مانند کابینت آشپزخانه نگهداری کنید ).

 

این ادویه معروف مکزیکی را میتوانید برای تهیه انواع غذاهای تند ، انواع غذهای گوشتی ، پیتزا و … مورد استفاده قرار دهید ؛ این ادویه بسیار تند است و باید در آشپزی با دقت استفاده شود.

  • ۹۵/۰۶/۰۸
  • وحید شریف

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی