مواد لازم
- آب گوشت 2 پیمانه
- کره 50 گرم
- زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد
- آب لیمو 3 تا 4 قاشق سوپخوری
- آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان کافی
دستورالعمل ها
- در یک تابه کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه و با کره کمی سرخ کنید.
- حرارت را ملایم کنید و آب گوشت را به تدریج داخل سس بریزید و بهم بزنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود.
- زرده های تخم مرغ را خوب بزنید و کم کم داخل سس بریزید و مرتبا بهم بزنید. آب لیمو، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و بعد از این که سس چند جوش خورد، آن را از روی حرارت بردارید.
- حاضر است در : دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, کره
- ۹۵/۰۶/۰۳