مواد لازم
- آرد 50 گرم
- کره 75 گرم
- آبگوشت 1 و 1/2 لیتر
- ژلاتین 2 ورق
- خامه 150 گرم
- نمک و فلفل
دستورالعمل ها
- آرد و کره را روی حرارت ملایم سرخ کنید تا آرد طلائی رنگ شود. 1/2 لیتر از آبگوشت را به تدریج اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا سس نرم و لطیف شود. کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سس را به ظرف لعابی انتقال دهید.
- باقی مانده آبگوشت را کمی گرم کنید. ژلاتین را خرد کرده و در کمی آب جوش حل کنید. آب گوشت را با ژلاتین حل شده مخلوط کنید.
- ظرف لعابی حاوی ماده اولیه سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط ژلاتینی را کم کم داخل آن بریزید تا غلیظ شود. سپس سس را از روی حرارت بردارید و خامه را کم کم داخل سس اضافه کنید.
- نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید تا سس سرد و کمی بسته شود.
- حاضر است در : دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
- ۹۵/۰۶/۰۳