abcseo

abcseo

abcseo

abcseo

  • ۰
  • ۰

 

استراگانوف مرغ

 

چیکن استروگانوف

 

تره فرنگی یا پیازچه 2 عدد  .  سینه مرغ 2 عدد  .  سیر تازه 5 حبه  .  خامه 1 فنجان

آرد 2 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم  .  کالباس 100 گرم  .  روغن مقدار لازم

 

استروگانف

 

طرز تهیه : تره فرنگی ها را ریز خرد کنید ، سینه های مرغ را نیز به تکه های کوچک خرد نمائید ، آرد را روی حرارت کمی تفت دهید تا بوی خامی ان گرفته شود.

 

استروگانوف

 

درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید سپس تره فرنگی ها و سینه های مرغ خرد شده را اضافه کنید ؛ مواد را به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید.

 

استروگانوف

 

سیرها را له کنید و بهمراه ارد تفت خورده ، کالباس خرد شده ، نمک و فلفل به مخلوط تره و مرغ اضافه نمائید و مجدد کمی تفت دهید.

 

خامه را بزنید و به مواد اضافه نمائید و 2 دقیقه با حرارت متوسط اجازه دهید تمام مواد درون تابه باهم بجوشند ، چیکن استروگانوف را در ظرف بکشیدو بهمراه نان ، برنج یا پاستا سرو نمائید.

  • ۹۵/۰۶/۰۱
  • وحید شریف

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی